Om os


Importen af disse fantastiske forstærkere har sit udspring i at jeg for 6 år siden købte en brugt Ming Da rørforstærker af en bekendt. Den har tjent mig trofast siden uden problemer af nogen art.


Tiden var nu moden til at prøve en større og endnu bedre - og jeg var ikke i tvivl om at det skulle være en Ming Da igen. Efter lidt søgning kunne jeg ikke finde nogle i DK. Ja så må jeg jo tage konsekvensen og starte importen selv!


Ser frem til at glæde andre med topklasse vellyd fra Kina. Kom og lyt og bliv overrasket.  

Certificeringer


Ming Da produceres på fabrikken Meixing electronics factory i Kina, hvor alle modeller og fremstillingsprocesser overholderr de fastsatte certificeringskrav i henhold til CE, CB, CCC og ROHS. Fabrikken har de nødvendige certificeringer. 

Kontaktoplysninger


Ming Da Denmark ApS

CVR: 30600983

Søndervej 86

5672 Broby, Denmark

E-mail: sales@mingda.dk

Tel. Nr.: +45 22 51 70 51

© Copyright. All Rights Reserved.

Ming Da's rørforstærkere produceres efter alle kunstens regler og står ikke tilbage for selv de mest internationalt anerkendte rørforstærkere i verden.


  • Produkterne er sammensat af de bedste komponenter der fås , hvoraf mange leveres af internationalt anerkendte producenter.
  • Rørforstærkere kræver kraftige udgangstrafoer for at kunne levere strøm nok til fyldig musik med kraftig bas. Ming Da producerer selv udgangstrafoer til de kraftigste modeller - de er i en klasse for sig.

Indunte labore felis magna gravida  dolor reprehenderit in odio laoreet porttitor mollis eget dolore ullamco laboris aliquam vitae convallis felis feugiat elit en suscipit urna gravida congue. Id accusamus curabitur elit elementum gravida eaque rhoncus, eget sed ac lectus etiam. Justo mi tortor neque felis quis malesuada magna vehicula aliquet